Lopott gépkocsit foglaltak le Beregsuránynál

2016. 12. 26., h - 10:08
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A nagy értékű járművet a német hatóságok körözték.

A beregsurányi határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre 2016. december 25-én egy BMW X6 típusú gépkocsival közlekedő ukrán állampolgár. A határrendészek alapos ellenőrzése felfedte, hogy a nagy értékű járművet a német hatóságok a Schengeni Információs Rendszerben körözik. Az egyenruhások a 33 éves külföldi férfit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra előállították, a járművet lefoglalták. A rendőrség a további eljárás alatt felvette a kapcsolatot a körözést elrendelő hatósággal.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Egy is SOK(K)!

Az elmúlt napokban több halálos baleset történt Bács-Kiskun megyében. A hasonló tragédiák elkerülési lehetőségeire hívja fel a rendőrség a lakosság figyelmét.

 

Autó gázolt el egy gyalogost Téglásnál

Az úttesten sétált az a 74 éves nő, akit egy személyautó elsodort az éjszaka a 4-es számú főúton. A gyalogos a kórházba szállítását követően életét vesztette.

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Három nap alatt 81 gyorshajtó

A kapuvári rendőrök többek között a 8611-es számú úton – a korábbi halálos baleset helyszínén – és a 8529-es számú úton tartottak sebesség-ellenőrzést.