Őrizetből őrizetbe

2016. 06. 01., sze - 13:08
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Migráns harapott meg illegális bevándorlót.

A Kiskunhalasi Menekültügyi Őrzött Befogadó Központ Kiskunhalas, Szegedi úti objektumában 2016. május 31-én kora este jelezte egy 18 éves afgán férfi a szolgálatot teljesítő egyik fegyveres biztonsági őrnek, hogy egy másik menekültügyi őrizetes férfi a bal füléből kiharapott egy darabot. A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomozói súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával bűnügyi őrizetbe vették a harapóként azonosított 22 éves afgán állampolgárt.

 

A gyanúsítottat 2016. április 26-án fogta el a rendőrség Ásotthalom térségében, amikor illegálisan lépett Magyarország területére, majd – miután elhagyta a számára kijelölt nyitott befogadó intézményt – 2016. május 4-én ismét elfogták Hegyeshalom közelében. A sértett 2016. április 25-én került nyitott befogadó állomásra, ahonnan eltávozott, majd 2016. május 1-jén fogták el Lébény közelében, és helyezték el őrzött befogadó központban.

 

A sérültet kórházba szállították, a kiharapott füldarab nem került elő.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenegy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Csomagtartóban bújtak el

A soproni rendőrök négy illegális migránsra bukkantak egy Ausztria felé tartó személygépkocsiban.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.