Tíz határsértőt fogtak el a rendőrök Lőkösházán

2017. 07. 09., v - 20:06
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

A magyar rendőrök átadtak a román hatóság képviselőinek tíz külföldit, akik illegálisan lépték át a magyar–román államhatárt.

A Lőkösházi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 2017. július 9-én 3 óra 15 perc körül Dombegyház és Kevermes között, a műút melletti erdős területen elfogtak tíz határsértőt. Közülük nyolcan iraki, ketten afgán állampolgárok. Azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarország területén nem tudták hitelt érdemlően igazolni. A rendőrök előállították őket a Lőkösházi Határrendészeti Kirendeltségre, majd meghallgatásukat követően, 2017. július 9-én 19 órakor átadták őket a román hatóság képviselőinek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.