A fogdába, vagy a börtönbe kerültek

2014. 09. 27., szo - 07:14
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Volt, aki szabálysértés elkövetése miatt került rács mögé és volt, aki azért, mert a bíróság így döntött.

Egy 43 éves tatabányai férfi például lopott és emiatt a Tatabányai Járásbíróság előzetes letartóztatását rendelte el 2014. szeptember 23-án. A tatabányai rendőrök azóta keresték a vádlottat, végül 2014. szeptember 26-án a városban megtalálták és elfogták. Őrizetbe vételét követően a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

 

Egy 51 éves tatabányai férfit is a győri börtönbe vittek az egyenruhások 2014. szeptember 26-án este. Esetében is előzetes letartóztatást rendelt el a bíróság, mert a vád szerint lopás bűntettét követte el. Egy helyi munkásszálló mögött igazoltatták és fogták el a rendőrök.

 

Egy 38 éves nő tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt került a Tatabányai Rendőrkapitányság fogdájába immár sokadszorra. 2014. szeptember 27-én éjjel igazoltatták őt a tatabányai rendőrök az M1-es autópálya egyik pihenőjében. Az asszony épp egy ott parkoló kamion utasteréből szállt ki 10 euróval a zsebében, melyről bevallotta, hogy szexuális ellenszolgáltatásért kapta. Az asszonyt a rendőrség szabálysértési őrizetbe vette és 72 órán belül bíróság elé állítja.

 

Egy 27 éves dunaalmási férfi is a tatabányai fogdán töltötte az éjszakát, miután 2014. szeptember 26-án elfogták őt a rendőrök. Kettő elfogatóparancs is hatályban volt ellene, mindkettőt a Tatabányai Törvényszék adta ki. Az egyenruhásokat a férfi felesége fogadta. Ő engedélyezte, hogy a rendőrök átkutassák házukat. A nappaliban találták meg az elítéltet, egy ülőgarnitúra mögött bújt el. A Tatai Rendőrkapitányság őrizetbe vette a férfit.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migráns egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Négy határsértő negyed órán belül

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.