A rendőrök előtt akarta megverni a nőt

2014. 09. 22., h - 12:05
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

Minden előzmény nélkül támadt rá egy férfi egy nőre Szegeden.

A Szegedi Rendőrkapitányság belvárosban gyalogos szolgálatot ellátó járőrei észlelték 2014. szeptember 20-án 5 óra 20 perckor a Somogyi és a Zrínyi utca kereszteződésénél, hogy egy férfi minden előzmény nélkül rátámadt egy nőre. A férfi először meglökte a sértettet, majd meg akarta ütni. Mivel nem találta el, a földre rántotta és megpróbálta fejbe rúgni. A rendőrök ekkor értek oda, és felszólították a férfit, hogy fejezze be. A támadó ekkor ismét rúgni akart a földön fekvő nő felé, amit az egyenruhások testi kényszer alkalmazásával akadályoztak meg. A nő a rendőrök fellépésének köszönhetően nem sérült meg.

A 26 éves gyanúsítottat a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították. Ellene garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg a határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

A járda nem a kerékpárosoké!

A múlt héten végrehajtott ellenőrzés tapasztalatai azt mutatják, hogy Kaposváron a kerékpárral közlekedők közül sokan nincsenek tisztában a rájuk vonatkozó alapvető közlekedési szabályokkal, illetőleg azokat szándékosan hágják át.

 

Gyászhír

Életének 73. évében elhunyt Kopasz Árpád nyugállományú rendőr dandártábornok.

 

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfiak őrizetben

A békéscsabai rendőrök Békésen elfogtak két férfit, miután egyikük egy szatyorban közel fél kilogramm kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket adott át a másiknak. Órákkal később a békési rendőrök egy harmadik férfit is előállítottak, aki a gyanú szerint vásárolt a párostól, majd az anyagot továbbértékesítette.