A rokonoknál találták meg

2016. 07. 19., k - 09:25
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy órán belül megtalálták és szüleihez kísérték a zalai rendőrök azt a 7 éves kislányt, aki Nagykanizsán tűnt el.

Az egyik szülő jelentette be 2016. július 18-án délután 16 óra 45 perckor, hogy 7 éves kislánya eltűnt Nagykanizsán, a Rózsa utca és a Csokonai utca közötti területről. A gyerekkel édesanyja éppen haza indult volna busszal, amikor a kislánynak vissza kellett futni rokonuk lakásába, ahol látogatóban voltak. A 7 éves lányt, aki nem érkezett vissza a megbeszélt helyre, a családja kereste több mint két órán keresztül.

A rendőrség a bejelentést követően több járőrpárral kezdte meg a kutatást. Végül egy órán belül a szomszédban élő másik rokonnál találták meg kislányt. A járdán egyedül sétáló gyereket egy ismerősük felismerte, ezért vitte be őt rokonaihoz.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.