Ablakon át menekült a rendőrök elől

2016. 12. 13., k - 10:59
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Rokonától és egy ismerőse házából lopott pénzt egy férfi Dobozon. Amikor a rendőrök megjelentek nála, kiugrott a szobája ablakán. A helyi körzeti megbízottak elfogták.

Két lopás elkövetésével gyanúsítható férfit fogtak el a rendőrök 2016. december 12-én Dobozon. A 18 éves D. A. 2016. december 11-éről 12-ére virradó éjjel a nyitott kapun és ajtón bement keresztanyja házába. Tudta, hogy a nő hol tartja a megtakarított pénzét. A lemezkazettát, benne több tízezer forinttal magához vette és a pénz egy részét még éjszaka elköltötte italra, szórakozásra. Amikor a nyomozók megjelentek nála és el akarták számoltatni, kiugrott a szobája ablakán az udvarra. A ház kerítésén át ki akart mászni az utcára, de végül a körzeti megbízottak felszólítására megállt és elfogták.

 

A 18 éves férfi kihallgatásán elismerte, hogy meglopta rokonát. Azt is bevallotta, hogy két nappal korábban egyik ismerőse házából is vitt el pénzt. A nő nem volt otthon, átmászott a háza kerítésén és a nyitott ajtón bement az épületbe. A nappaliból egy asztalról több ezer forintot lopott el.

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a dobozi D. A.-t lopás vétség elkövetésével gyanúsítja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pest MRFK – 2019

Az előző évben elvégzett, és az idei esztendőre kitűzött rendőri feladatokról tartott számvetést Pest megye rendőrfőkapitánya.