Arcon ütötte figyelmetlensége miatt

2016. 02. 10., sze - 10:25
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök egy 40 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként az ügyben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. február 9-én 12 óra 20 perc körüli időben Nagykanizsán, a Sugár utcában egy férfi kerékpározott a járdán és figyelmetlensége miatt nekiütközött egy gyalogosan közlekedő 40 éves férfinak. A két személy között szóváltás alakult ki, majd a gyanúsított egy alkalommal arcon ütötte a 62 éves kerékpáros férfit. A sértett nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett a bántalmazás következtében.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított az ügyben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keserű véget ért az édesszájú betörő sorsa

Az alsószentmártoni férfinek többrendbeli lopás miatt kell felelnie. Az egyik ház hűtőjéből még a születésnapi tortát is ellopta, ráadásul elfogásakor is lopott sütemény volt nála.

 

Biztonsági őrre támadt egy család Kecskeméten

A helyes maszkhasználatra hívta fel egy nő és két gyermeke figyelmét a biztonsági őr, ezért bántalmazták. Az asszonynak kiskorú veszélyeztetetése és könnyű testi sértés, két gyermekének pedig csoportosan elkövetett garázdaság miatt kell felelnie.

 

Kivezették

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 44 éves ukrán sofőr ellen, aki 18 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Fiatalkorú kifosztó őrizetben

A 15 éves fiú a nyomozók által beszerzett információk szerint legalább tizenhét bűncselekményt követett el alig öt hónap alatt.