Az utcán verekedtek

2016. 07. 06., sze - 09:17
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A zalai rendőrök két csömödéri család tagjait állították elő és hallgatták ki gyanúsítottként az ügyben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. július 5-én 22 óra 45 perckor Csömödéren, a Fő úton két család tagjai összevesztek, majd lökdösni, ráncigálni és ütni kezdték egymást. A verekedés során három nő és három férfi nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrök mind a hat embert elfogták és előállították a Lenti Rendőrkapitányságra, ahol csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak velük szemben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.