Balesetek Zala megyében

2017. 07. 01., szo - 07:52
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Két személyautó ütközött össze 2017. június 30-án 16 óra 25 perckor a 7-es számú főút 191-es kilométerszelvényénél, Zalakomár külterületén. Nagykanizsa irányából Zalakomár felé közlekedett egy 48 éves férfi Ford Fiesta típusú gépkocsijával, amikor egy enyhe kanyarban – eddig ismeretlen okból – áttért a bal oldali forgalmi sávba, ahol nekiütközött egy szemből érkező VW Polo típusú személyautónak. A balesetben négy személy – köztük egy tízéves gyermek – nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

 

A 76-os főúton Nagykapornak irányából Zalaegerszeg felé közlekedett Renault típusú személyautójával egy 23 éves nő 2017. június 30-án 9 óra 30 perckor, amikor az 52-es kilométerszelvényhez ért, a gépkocsi egy olajfolton megcsúszott, melynek következtében a jármű felborult. A balesetben a Renault vezetője nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy afgán határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Lovasok Nógrád megyében

Napjainkra a ló első számú közlekedési erőforrásból hobbiállat és sporttárs, a természet szemet gyönyörködtető eleme lett. Szeretjük, becsüljük, kikapcsolódunk vele, ha hátára kapunk. A kedvtelés és a hagyományőrzés mellett létezik azonban olyan helyzet is, amelyben a patások a mai napig komoly feladatok ellátását szolgálják.