Balesetek Zala megyében

2017. 07. 01., szo - 07:52
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Két személyautó ütközött össze 2017. június 30-án 16 óra 25 perckor a 7-es számú főút 191-es kilométerszelvényénél, Zalakomár külterületén. Nagykanizsa irányából Zalakomár felé közlekedett egy 48 éves férfi Ford Fiesta típusú gépkocsijával, amikor egy enyhe kanyarban – eddig ismeretlen okból – áttért a bal oldali forgalmi sávba, ahol nekiütközött egy szemből érkező VW Polo típusú személyautónak. A balesetben négy személy – köztük egy tízéves gyermek – nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

 

A 76-os főúton Nagykapornak irányából Zalaegerszeg felé közlekedett Renault típusú személyautójával egy 23 éves nő 2017. június 30-án 9 óra 30 perckor, amikor az 52-es kilométerszelvényhez ért, a gépkocsi egy olajfolton megcsúszott, melynek következtében a jármű felborult. A balesetben a Renault vezetője nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Többször visszajárt lopni

A tulajdonos tartotta vissza a rendőrök kiérkezéséig azt a 24 éves férfit, aki hat alkalommal lopott egy tatabányai zöldségesből.

 

Szép kor

Nyugállományú hadnagyot köszöntöttek az aktív alezredesek.

 

Ököllel ütötte a sértett fejét

A hajdú-bihari nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint többször is megverte az egyik alkalmazottját. A sértett súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett.