Bántalmazta a kézbesítőt

2016. 12. 14., sze - 09:36
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A járőrök elfogták a 47 éves gyanúsítottat.

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán S. Attila 47 éves gyömrői lakos ellen.

A jelenlegi adatok szerint a férfi 2016. december 12-én a délutáni órákban egy gyömrői élelmiszerüzlet előtt - előzetes szóváltást követően - tettleg bántalmazta a postai csomag kézbesítőjét.

S. Attila a kézbesítőt lökdöste, majd dulakodni kezdtek. A sértett a földre esett és ekkor a kezében lévő PDA készülék megrongálódott.

A helyszínre érkező járőrök elfogták a 47 éves férfit, akit előállítottak a Monori Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene a további eljárást szabadlábon hagyása mellett folytatja a nyomozó hatóság. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Török embercsempész Röszkén

Embercsempészés miatt indult eljárás egy török állampolgárságú nő ellen, aki egy honfitársát próbálta meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

 

Szembeszálltak a lángokkal

Két győrújbaráti körzeti megbízott akadályozta meg a tűz továbbterjedését a tűzoltók megérkezéséig.

 

Autókat tört fel, elfogták

A veszprémi rendőrök negyedórán belül elfogták azt az ózdi férfit, aki két parkoló gépkocsiból is lopni akart.

 

Mellkason szúrta

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói őrizetbe vették a lajosmizsei gyanúsítottat.

 

Balra kanyarodásból balesetek

Két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset ügyének vizsgálatát fejezte be a rendőrség Békés megyében. A balesetekben hárman sérültek meg, két járművezető súlyosan, egy utas pedig könnyeben.