Bántalmazta élettársát

2016. 12. 28., sze - 08:44
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A berettyóújfalui rendőrök őrizetbe vették a férfit.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást M. Gyula váncsodi lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. december 26-án este egy váncsodi családi házban egy férfi féltékenységből vitatkozott élettársával, akit ököllel többször megütött, majd a nyakán elnyomott egy égő cigarettát. A nő az agresszív férfi elől el tudott menekülni a házból és egy, az utcában lévő lakatlan ház padlásán rejtőzött el.

Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök M. Gyulát elfogták és a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra előállították. A 47 éves férfit a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Közelebb érve már hallotta a sírást is

Egy két éves kisfiú felügyelet nélkül hagyta el szirmabesenyői otthonát. A rendőrök gyorsan cselekedtek, mert a helyszín közelében található a Kocka-tó.

 

Késsel rabolt

A ráckevei rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a 12 éves fiút.

 

Tetten ért betörő

A rendőrök rövid időn belül elfogtak egy 29 éves férfit, aki egy kókai ingatlanba tört be.