Bántalmazta élettársát

2016. 12. 28., sze - 08:44
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A berettyóújfalui rendőrök őrizetbe vették a férfit.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást M. Gyula váncsodi lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. december 26-án este egy váncsodi családi házban egy férfi féltékenységből vitatkozott élettársával, akit ököllel többször megütött, majd a nyakán elnyomott egy égő cigarettát. A nő az agresszív férfi elől el tudott menekülni a házból és egy, az utcában lévő lakatlan ház padlásán rejtőzött el.

Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök M. Gyulát elfogták és a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra előállították. A 47 éves férfit a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.