Bántalmazta élettársát

2016. 12. 29., cs - 09:24
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Lapáttal ütötte élettársát egy férfi Pécsett.

A rendőrségen 2016. december 28-án feljelentést tett az a 25 éves pécsi nő, akit közös otthonukban bántalmazott december 27-én délelőtt az élettársa. A 26 éves pécsi férfi egy lapáttal ütötte, majd megrugdosta a nőt, aki a bántalmazás során könnyebben megsérült. A rendőrök a férfit elfogták és előállították. Az intézkedéskor kiderült, hogy egy korábban elkövetett szabálysértés miatt szabálysértési elzárásra ítélték, ezért a férfit a büntetés-végrehajtási intézetnek átadták.

A férfi ellen súlyos testi sértés kísérlete miatt a Pécsi Rendőrkapitányság nyomoz.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.