Békés megyében történt

2017. 01. 03., k - 09:26
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Tótkomlóson kábítószer birtoklás gyanúja miatt, Orosházán pedig körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

Tótkomlóson 2017. január 2-án 11 óra körül a rendőrök előállítottak egy mezőhegyesi férfit, aki a gyanú szerint kábítószert fogyasztott. A 38 éves R. T.-től kábítószergyanús fehér port is lefoglaltak a rendőrök. A körzeti megbízottak a férfit előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárás indult ellene.

 

Orosházán 2017. január 2-án 11 óra 15 perc körül a rendőrök elfogtak egy gádorosi férfit.  Az 51 éves G. J.-t az Orosházi Rendőrkapitányság sikkasztás miatt körözte. A férfit a rendőrök előállították és gyanúsítottként kihallgatták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hajnali garázdaság

A veszprémi rendőrök a helyszínen elfogták a bevásárlókocsival dobálózó 25 éves helyi lakost.

 

Falfirkák városszerte

A szekszárdi rendőrök három személyt gyanúsítanak azzal, hogy a város különböző pontjain legalább 51 graffitit készítettek.

 

Lóháton is vigyáznak a biztonságra

A Balatonkenesei Rendőrőrs lovas körzeti megbízottja és egy gyulafirátóti lovas polgárőr együtt teljesített szolgálatot Balatonfüreden.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.