Békés megyében történt

2017. 01. 03., k - 09:26
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Tótkomlóson kábítószer birtoklás gyanúja miatt, Orosházán pedig körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

Tótkomlóson 2017. január 2-án 11 óra körül a rendőrök előállítottak egy mezőhegyesi férfit, aki a gyanú szerint kábítószert fogyasztott. A 38 éves R. T.-től kábítószergyanús fehér port is lefoglaltak a rendőrök. A körzeti megbízottak a férfit előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárás indult ellene.

 

Orosházán 2017. január 2-án 11 óra 15 perc körül a rendőrök elfogtak egy gádorosi férfit.  Az 51 éves G. J.-t az Orosházi Rendőrkapitányság sikkasztás miatt körözte. A férfit a rendőrök előállították és gyanúsítottként kihallgatták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül elfogták

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki lőfegyverrel akart trafikot rabolni Pécsett.

 

Használaton kívüli benzinkútról loptak

A kisteleki nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a három baksi férfit, akik különböző műszaki cikkeket, gépkocsialkatrészeket, csaptelepeket és radiátorokat vittek el egy használaton kívüli pusztaszeri benzinkútról.

 

Őrizetben

A Pest megyei nyomozók egy 24 éves pándi férfi ellen indítottak eljárást emberölés és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt.

 

Megszólalt a riasztó, lebukott a tolvaj

Velencén, egy építés alatt álló ingatlanból akart egy férfi eltulajdonítani kábeleket, szigetelőanyagokat, alkatrészeket, ám a riasztó berendezés megszólalt és a tulajdonos bejelentésére a járőrök a helyszín közelében elfogták a tettest.