Békés megyében történt

2017. 01. 03., k - 09:26
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Tótkomlóson kábítószer birtoklás gyanúja miatt, Orosházán pedig körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

Tótkomlóson 2017. január 2-án 11 óra körül a rendőrök előállítottak egy mezőhegyesi férfit, aki a gyanú szerint kábítószert fogyasztott. A 38 éves R. T.-től kábítószergyanús fehér port is lefoglaltak a rendőrök. A körzeti megbízottak a férfit előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárás indult ellene.

 

Orosházán 2017. január 2-án 11 óra 15 perc körül a rendőrök elfogtak egy gádorosi férfit.  Az 51 éves G. J.-t az Orosházi Rendőrkapitányság sikkasztás miatt körözte. A férfit a rendőrök előállították és gyanúsítottként kihallgatták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.