Békés megyében történt

2017. 01. 24., k - 09:13
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Elfogások és őrizetbe vételek.

Lopás vétség miatt vett őrizetbe a Békéscsabai Rendőrkapitányság 2017. január 23-án egy békéscsabai férfit. A 26 éves N. Zs. a gyanú szerint 2016 decemberében és 2017 januárjában Békéscsabán három lezárt kerékpárt lopott el. A rendőrkapitányság vizsgálja, hogy a férfi követhetett-e el további vagyon elleni bűncselekményeket.

 

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei 2017. január 23-án elfogtak egy budapesti nőt, aki ellen az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányság garázdaság vétség miatt adott ki elfogatóparancsot. A 22 éves S. J.-t előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

 

A Békési Rendőrkapitányság 2017. január 23-án őrizetbe vett egy békési férfit, aki ellen a Békéscsabai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 49 éves L. M. ügye bírósági tárgyalásáig marad őrizetben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb három határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fürdőzés veszélyei a Tiszánál

A nyári idény elmaradhatatlan velejárója a szabad strandok látogatása, azonban ez a felüdülési lehetőség számos veszélyt rejthet magában.

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.