Békés megyében történt

2017. 01. 30., h - 08:42
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Édesanyját bántalmazó férfival szemben intézkedtek a rendőrök Békéscsabán.

Lakásában fenyegette, bántalmazta édesanyját egy férfi 2017. január 29-én Békéscsabán. A nő nem sérült meg. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei az agresszíven viselkedő 25 éves T. Andrást előállították és zaklatás vétség megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene. A történtek miatt a nyomozók ideiglenes megelőző távoltartó határozatban megtiltották neki, hogy három napig felvegye a kapcsolatot az édesanyjával.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb három határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fürdőzés veszélyei a Tiszánál

A nyári idény elmaradhatatlan velejárója a szabad strandok látogatása, azonban ez a felüdülési lehetőség számos veszélyt rejthet magában.

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.