Békés megyében történt

2017. 06. 10., szo - 09:27
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset Békéscsabán, őrizetbe vételek Mezőkovácsházán és Békéscsabán.

Békéscsabán, a Zsíros utcában 2017. június 9-én, 21 óra 30 perc körül elesett és könnyebben megsérült egy kerékpáros férfi, aki a gyanú szerint ittasan közlekedett.

 

Medgyesegyházán, az egyik élelmiszerbolt elől 2017. június 9-én, 7 óra körül elloptak egy kerékpárt. A rendőrök a környéken működő kamerák felvételeinek segítségével négy órán belül megtalálták azt a 61 éves román férfit, aki elvitte a biciklit. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés miatt őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják. A kerékpárt lefoglalták tőle és visszaadták a tulajdonosának.

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2017. június 9-én szabálysértési őrizetbe vett egy békéscsabai férfit, aki segédmotor-kerékpárt vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség 2017. február 8-ától másfél évre eltiltotta a járművezetéstől. Békéscsabán, a Veres Péter utca és a Rózsa utca kereszteződésében igazoltatták, onnan állították elő. Az ittasság gyanúja is felmerült, amelyet a rendőrkapitányságon két mérés is megerősített. A férfit a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2017. június 9-én, 20 óra 30 perckor elfogtak egy férfit, aki ellen a Békéscsabai Járásbíróság garázdaság miatt elfogatóparancsot adott ki. A 43 éves békéscsabai Sz. Lászlót előállították a rendőrkapitányságra és bűnügyi őrizetbe vették. Egy órával később, 21 óra 30 perckor a mezőkovácsházi rendőrök is elfogatóparancs alapján intézkedtek. Egy dombegyházi férfit fogtak el, aki ellen lopás miatt adott ki elfogatóparancsot a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja. Az 59 éves H. Ferencet a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság őrizetbe vette.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 15000/210/2010. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Lopta a vizet és az áramot

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 47 éves férfival szemben, aki évekig méretlenül használta az energiát.

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Koncentrált ellenőrzés Vas megye útjain

A ROADPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) kezdeményezésére Vas megyében is fokozott ellenőrzést hajtottak végre a rendőrök.