Békés megyében történt

2017. 06. 11., v - 09:09
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Gyula külterületén halálos balesetnél helyszíneltek, Mezőberényben ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Korábban hírt adtunk arról, hogy halálos baleset történt 2017. június 10-én, 10 óra 45 perc körül a 44-es számú főút Gyulát elkerülő szakaszán. Egy személyautó vezetője a határátkelőhely irányából Békéscsaba felé tartott, amikor áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött egy kamionnal.  A balesetben az autó vezetője a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Mezőberényben 2017. június 10-én, 21 óra 30 perc körül ellenőriztek a rendőrök egy nőt, aki a gyanú szerint ittasan vezette elektromos kerékpárját.  A Kinizsi utcában igazoltatták és a helyszíni légalkoholmérés, valamint az előállítását követően végzett mérések eredménye is pozitív lett. A rendőrök büntető feljelentést tettek a nő ellen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopta a vizet és az áramot

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 47 éves férfival szemben, aki évekig méretlenül használta az energiát.

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Koncentrált ellenőrzés Vas megye útjain

A ROADPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) kezdeményezésére Vas megyében is fokozott ellenőrzést hajtottak végre a rendőrök.

 

Kamionban bújt meg a két határsértő

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.