Betört, lopott, elfogták

2016. 12. 12., h - 11:48
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Mortimer, a nyomkövető kutya a gyanúsított házáig vezette a rendőröket Lőkösházán.

Nyomkövető kutya segítségével fogtak el a rendőrök egy férfit, aki 2016. december 11-én betört egy házba Lőkösházán. Látta, hogy a házban lakó nők 12 óra 30 perc körül elmentek otthonról. Ezután betörte az épület egyik ablakát, majd átkutatta a helyiségeket. Pénzt és egy aranyozott karórát vitt el.

 

A rendőrök nyomkövető kutya segítségével keresték a gyanúsítottat. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság egyik bűnügyi szolgálati kutyája, Mortimer a vele dolgozó főtörzsőrmestert több utcán át a 29 éves J. S. házához vezette. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését, állítása szerint a pénzt és az órát odaadta valakinek, akinek tartozott. A Gyulai Rendőrkapitányság a lőkösházi férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A rendőrök a pénzt és az órát is keresik, amint lefoglalják, visszaadják a nőnek. 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Könyvtárból loptak

A rendőrök rövid időn belül elfogták a laptopot eltulajdonító két fiatalkorút Szolnokon.

 

Három autó – három tolvaj

A kecskeméti rendőrök – a kiskunhalasi járőrök közreműködésével – rövid időn belül elfogták azt a három férfit, akik egy kecskeméti telephelyről eltulajdonítottak több járművet.

 

Ittasan vezettek

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte azoknak az ügyeknek a vizsgálatát, amelyeket hét, ittas járművezetővel szemben folytatott.

 

Elfogás és átadás

Három határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében, Kaszaper külterületén. Eközben átadták a román hatóságnak azt a magát palesztin állampolgárnak valló férfit, akit hajnalban tartóztattak fel Lőkösháza külterületén.