Eltulajdonította az állatot

2017. 01. 30., h - 09:16
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A verpeléti körzeti megbízott tetten érte a férfit.

Az Egri Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást egy verpeléti lakos ellen. A gyanú szerint a 43 éves L. Géza 2017. január 29-én 7 óra körül az Egerszalók és Verpelét közötti út melletti réten talált egy elpusztult szarvasbikát, melyről sem a vadásztársaságot, sem más hatóságot nem értesített. Az állatot személygépkocsijával hazavitte, ahol a körzeti megbízott tetten érte.

A rendőr előállította a férfit az Egri Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Leintették a rendőröket

Egy járókelő kért segítséget a pilisvörösvári körzeti megbízottaktól, akik a mentők érkezéséig újraélesztettek egy sérült, eszméletlen férfit.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 73 határsértő Csongrád-Csanád megyében szombaton. A rendőrök 48 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 személyt elfogtak, 30 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Lezárt akta: nem adott elsőbbséget

A bajai rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfivel szemben, aki közlekedési szabályt szegett, és ezért egy motoros megsérült.

 

Határsértőket tartóztattak fel Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.