Engedély nélkül mentek be a házba

2015. 04. 29., sze - 11:08
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Az egri rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a két miskolci férfit.

Az Egri Rendőrkapitányság magánlaksértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást B. Domonkos 23 éves és B. István 24 éves miskolci lakosok ellen.

Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján a két férfi 2015. április 28-án 17 órakor az egri Hatvanas ezred utcában bement egy családi házba, ahol az ott lakó két nővel összeszólalkozott, majd az egyik férfi bántalmazta őket.

A bántalmazás következtében a sértetteknek orvosi ellátást igénylő sérüléseik keletkeztek.

A helyszínre kiérkező járőrök a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfiakat előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók kihallgatták őket.

Velük szemben a további eljárást az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pályaorientációs nap Dabason

A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 16-án a dabasi Gyóni Géza Általános Iskola és a Szent János Katolikus Általános Iskola tanulói részére tartottak pályaorientációs napot.

 

Közös életet ígért, milliókat kért

Megismerkedésükkor munkát kínált egy szarvasi nő egy kecskeméti férfinak, majd azt mondta neki, hogy össze akar költözni vele, csak fel kell újítani azt a házat, amiben lakni fognak. Így vette rá arra, hogy közel 3 millió forintot adjon neki.

 

Keressük Demeter Zoltánt

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 31 éves, sátoraljaújhelyi férfi eltűnése ügyében.

 

Ittasság a gyanú

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 28 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 41. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Nyomokból olvastak

Szeptember 26-án valószínűleg a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek bűnügyi technikai osztály kutyavezetői alosztályának dunakeszi objektuma volt a legkevésbé áhított hely a törvény elől bujkálni szándékozók számára.

 

Drogériából loptak, keressük őket

A székesfehérvári rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt keresik a fényképfelvételeken látható ismeretlen elkövetőket.