Fél órán belül

2016. 06. 19., v - 08:51
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A tatai rendőrök találtak rá a csellengő gyermekre.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. június 18-án 12 órakor érkezett bejelentés egy gyermekkorú eltűnéséről.

Az aggódó szülő közölte a tatai rendőrökkel, hogy 3 éves gyermeke családi házuk udvaráról ismeretlen helyre távozott labrador fajtájú kutyájukkal együtt. A járőrök a tatai Öreg-tó környékét átvizsgálták és a szolgálati jármű hangszóróján szólítgatták az erdőbe tévedt gyermeket. A kutatásba a rendőrök mellett több önkéntes is bekapcsolódott, akik a megadott személyleírás alapján keresték a fiút.

A rendőrök Tata és Tatabánya közötti terület horgásztavainak partját ellenőrizték, amikor a bejelntéstől számított fél órán belül a Derítő-tó partján észlelték a gyermeket és a kutyát.

Az intézkedők a fiút szolgálati járműbe ültették és a kutyával együtt sérülésmentesen édesapjának átadták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.