Hírek Bács-Kiskun megyéből

2017. 06. 10., szo - 08:36
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 4 súlyos sérüléssel járó, valamint 16 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

 

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. június 9-én 14 óra 40 perckor igazoltattak egy 62 éves soltvadkerti lakost. Az intézkedés során kiderült, hogy a férfi ellen a Kiskőrösi Járásbíróság lopás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki, ezért a férfit őrizetbe vették a rendőrök.

 

A Kecskeméti Rendőrkapitányság járőrei 2017. június 9-én 19 órakor igazoltattak egy 26 éves tatárszentgyörgyi lakost. Az intézkedés során kiderült, hogy a férfivel szemben a Kecskeméti Járásbíróság helyszíni bírság meg nem fizetése miatt 2 esetben összesen 34 nap szabálysértési elzárás végrehajtását rendelte el, ezért a rendőrök őrizetbe vették a férfit.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopta a vizet és az áramot

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 47 éves férfival szemben, aki évekig méretlenül használta az energiát.

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Koncentrált ellenőrzés Vas megye útjain

A ROADPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) kezdeményezésére Vas megyében is fokozott ellenőrzést hajtottak végre a rendőrök.

 

Kamionban bújt meg a két határsértő

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.