Hírek Bács-Kiskun megyéből

2017. 06. 10., szo - 08:36
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 4 súlyos sérüléssel járó, valamint 16 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

 

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. június 9-én 14 óra 40 perckor igazoltattak egy 62 éves soltvadkerti lakost. Az intézkedés során kiderült, hogy a férfi ellen a Kiskőrösi Járásbíróság lopás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki, ezért a férfit őrizetbe vették a rendőrök.

 

A Kecskeméti Rendőrkapitányság járőrei 2017. június 9-én 19 órakor igazoltattak egy 26 éves tatárszentgyörgyi lakost. Az intézkedés során kiderült, hogy a férfivel szemben a Kecskeméti Járásbíróság helyszíni bírság meg nem fizetése miatt 2 esetben összesen 34 nap szabálysértési elzárás végrehajtását rendelte el, ezért a rendőrök őrizetbe vették a férfit.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jogellenes gyűlés a Hősök terén

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a Hősök terén a kormányrendelet tiltása ellenére összegyűltekkel szemben intézkednek.

 

Lezárt akták: rendszámokkal ügyeskedtek

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának nyomozói két olyan ügyben is befejezték a vizsgálatot, amelynek gyanúsítottjai megváltoztatták autóik egyedi azonosítóit. A rendőrök vádemelést javasolnak.