Hírek Békés megyéből

2016. 09. 05., h - 09:26
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Súlyos testi sértés kísérlete Battonyán és körözés alapján történt intézkedés Sarkadon.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság 2016. szeptember 4-én őrizetbe vett egy férfit, aki 5 óra 30 perc körül Battonyán, a Bajcsy-Zsilinszky utcában autójával szándékosan elsodorta kerékpározó ismerősét. Ezután ismerőse barátja felé kormányozta az autóját. A férfi, aki szintén kerékpárral volt, észrevette ezt és leszállt a biciklijéről. Az autós ráhajtott a kerékpárjára, majd kiszállt a kocsiból és többször megrúgta a férfit. Mindkét kerékpáros könnyű sérülést szenvedett. A rendőrség a 29 éves battonyai S. Tamást súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésével gyanúsítja.

 

Eltűnés miatt keresett lányt találtak meg a Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei 2016. szeptember 4-én Sarkadon. A 15 éves lány engedély nélkül volt távol abból a lakásotthonból, ahol él. Megtalálását követően a rendőrök biztonságba helyezték, a gyulai lakásotthonba vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hét migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Őrizetben a csányi támadók

Garázdaság és testi sértés bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást a Hatvani Rendőrkapitányság.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.