Hírek Békés megyéből

2017. 01. 19., cs - 09:28
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Őrizetbe vétel és eltűnés miatt, valamint feleségét bántalmazó férfival szemben intézkedtek a rendőrök Gyulán.

A Gyulai Rendőrkapitányság 2017. január 18-án őrizetbe vett egy román férfit, aki 7 óra körül Kétegyházán, a vasútállomáson  combon szúrta a vasúttársaság egyik dolgozóját. A sértett az elsődleges orvosi vizsgálatok szerint könnyű sérülést szenvedett. A rendőrség a 21 éves  S. Valentint súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésével gyanúsítja.

 

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2017. január 18-án 8 óra 45 perc körül Gyulán megtaláltak egy 15 éves dévaványai lányt, akit eltűnés miatt kerestek. A fiatalt biztonságba helyezték, átadták a szüleinek.

 

Lakásukban bántalmazta feleségét egy férfi 2017. január 18-án a délelőtti órákban Kétegyházán. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei a 31 éves férfit előállították és ideiglenes megelőző távoltartó határozatban megtiltották neki, hogy a feleségéhez menjen, vele kapcsolatba lépjen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyolc szír határsértő Mórahalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Mórahalom közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Kiszombor közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.