Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2016. 08. 19., p - 09:16
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

 

Az elmúlt napon a megye rendőrei öt személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

 

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást indított lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. Krisztián tiszaföldvári lakos ellen.  A 21 éves férfi 2016. augusztus 18-án 1 óra körüli időben a Martfűn megrendezett fesztivál területén eltulajdonította az egyik vendég földre helyezett táskáját. A rendőrök a beszerzett adatok alapján azonosították és még a fesztivál területén elfogták a jogsértőt. A férfinél megtalálták – a készpénz kivételével - az ellopott táskát, a benne lévő telefonnal, napszemüveggel és pulóverrel együtt. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a jogsértőt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alig szabadult

A dunaföldvári rendőrök elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki azt a 46 éves gyöngyösi férfit, aki a város több üzletéből vitt, amit ért.

 

Etil-heptedron és ADB-BUTINACA

A nagykátai nyomozók rajta ütöttek egy tápiósági páron, akik a gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedtek.

 

A bűn nem kifizetődő

A szentesi rendőrök elfogtak egy internetes csalásokra szakosodott csoport négy tagját, akik a világhálón eladásra szánt tűzifát hirdettek, amelyek leszállítását a vételár kifizetése után a vásárlók részére nem teljesítették.

 

Alkalom szüli a tolvajt

Több százezer forintot lopott el a pultból, a VI. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható férfit.

 

Emlékeztették

Nem rémlett a kerékpárlopás annak a 25 éves férfinek, akit a rendőrök ébresztettek alkoholmámoros álmaiból. A biciklit visszaadták tulajdonosának.