Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2015. 04. 28., k - 08:48
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

A megye rendőrei az elmúlt napon négy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Szolnoki Rendőrkapitányság kitartottság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást R. József szolnoki lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 43 éves férfi közel két éven keresztül Ausztria és Magyarország területén prostitúciós tevékenységre kényszerített egy 28 éves szolnoki nőt. A férfi a nőtől a tevékenységéből származó pénzt elvette, amelyből saját megélhetését biztosította. A rendőrök R. Józsefet elfogták, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.