Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2015. 10. 26., h - 08:18
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

 

Az elmúlt napon a megye rendőrei egy nőt és két férfit fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

 

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 31 éves szolnoki lakos ellen. A rendőrök 2015. október 25-én 13 óra 15 perckor Kunszentmárton külterületén, a 44-es számú főút mellett érték tetten a nőt, aki anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást kínált az arra közlekedőknek. A rendőrök a jogsértőt előállították a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

 

A sértett 2015. október 25-én 6 órakor vette észre, hogy az éjszaka tolvaj járt jászladányi portáján, aki a családi ház udvarán elvágta egy liba nyakát, majd a szárnyast magával vitte. A bejelentést követően a rendőrök alig két órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakost. A járőrök a férfi házának udvarán vérnyomokat és félig elégetett libatollakat találtak. A rendőrök előállították a 24 éves férfit a Jászladányi Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt elmondta, hogy a libát megfőzte, nagy részét megette, a maradékot és a tollakat pedig házának udvarán elégette.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást S. A. jászladányi lakos ellen.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hét migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Őrizetben a csányi támadók

Garázdaság és testi sértés bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást a Hatvani Rendőrkapitányság.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.