Hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

2016. 06. 10., p - 09:04
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe a Nyíregyházi Rendőrkapitányság egy 63 éves demecseri lakost. A férfi 2016. június 9-én egy nyíregyházi üzlet elől eltulajdonított egy kerékpárt. A rendőrök a bejelentést követően a férfit rövid időn belül a megyeszékhelyen igazoltatták, amint a lopott biciklivel közlekedett. Az egyenruhások a szabálysértőt előállították, aki meghallgatása során beismerte a cselekmény elkövetését.

 

A záhonyi közúti határátkelőhelyen 2016. június 9-én 18 órakor belépésre jelentkezett egy mikrobuszt vezető 44 éves ukrán állampolgár. A határrendészek az okmányok ellenőrzése során a nyilvántartások adataiból megállapították, hogy a külföldi férfit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság embercsempészés bűntett megalapozott gyanúja miatt körözi. Az egyenruhások a sofőrt a kirendeltségre előállították, majd átadták a körözést elrendelő szerv munkatársainak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Hercegszántónál

Afgán állampolgárnak vallotta magát az az illegális migráns, aki Hercegszántónál jogellenesen akart az országba bejutni.

 

Határsértők Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.