Hírek Veszprém megyéből

2017. 06. 10., szo - 09:26
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök négy személyi sérüléssel járó és nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány nyolc főt fogott el, közülük négy személyt ittas vezetésen értek tetten. Tizenegy embert állítottak elő, köztük nyolc főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság járőrei 2017. június 9-én délután Litér belterületén igazoltatták N. Ferenc győri lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben a Győri Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki és elfogását rendelte el, mivel nem fizette meg a kiszabott pénzbírságot. A meg nem fizetett pénzbírságot a bíróság elzárásra változtatta át, melynek letöltését nem kezdte meg N. Ferenc. A férfit az egyenruhások előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc határsértő Mórahalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.