Illegális hulladéklerakás Dunaföldvár és Bölcske között

2016. 06. 18., szo - 08:19
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslattal zárta le a rendőrség a nyomozást.

A Paksi Rendőrkapitányság nyomozást folytatott hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján az elkövető 2015. április 25-én 8 óra és 12 óra közötti időben a Dunaföldvár és Bölcske között található János hegyi erdőnél nagy mennyiségű hulladékot helyezett el. 

A Paksi Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozás eredményeként egy 24 éves baracsi férfit hallgattak ki gyanúsítottként hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A terhelt a cselekmény elkövetését beismerte, szabadlábon védekezhet.

A rendőrség a nyomozást a napokban lezárta, az ügy iratait az illetékes járási ügyészségnek vádemelési javaslattal átadta.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hét migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Őrizetben a csányi támadók

Garázdaság és testi sértés bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást a Hatvani Rendőrkapitányság.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.