Ittas vezetők rendőrkézen

2017. 06. 09., p - 09:55
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában négy ittas vezetőt szűrtek ki a forgalomból a rendőrök Komárom-Esztergom megyében.

A járőrök 2017. június 8-án 7 óra 37 perckor Tatabányán ellenőriztek egy 36 éves gépkocsivezetőt. A tatabányai lakosnál ittasság gyanúja merült fel, ezért a rendőrök mintavételre előállították, vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

A tatai rendőrök 2017. június 8-án 8 óra 31 perckor Tatán, az Agostyáni úton igazoltattak egy 72 éves helyi lakost. A járőrök a sofőrt szondáztatták, majd a mérés pozitív eredménye alapján mintavételre előállították.

Szintén a tatabányai rendőrök a fenti napon 12 óra 30 perckor a városban ellenőriztek egy motorkerékpárral közlekedő férfit. A 70 éves sofőrrel szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért mintavételre előállították. A helyi lakos vezetői engedéllyel sem rendelkezett.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Nyergesújfalu Rendőrőrs járőrei ugyanezen a napon 15 óra 14 perckor Süttőn ellenőriztek egy motorkerékpár vezetőt. A rendőrök szondáztatták az 50 éves süttői lakost, akinél szintén ittasság gyanúja merült fel. A férfit előállították és a vezetői engedélyét is elvették.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jogellenes gyűlés a Hősök terén

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a Hősök terén a kormányrendelet tiltása ellenére összegyűltekkel szemben intézkednek.

 

Őrizetben

A helyszínen elfogták a rendőrök azt a 46 éves férfit, aki veszekedés közben megszúrta lakótársát.

 

Lezárt akták: rendszámokkal ügyeskedtek

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának nyomozói két olyan ügyben is befejezték a vizsgálatot, amelynek gyanúsítottjai megváltoztatták autóik egyedi azonosítóit. A rendőrök vádemelést javasolnak.