Ittas vezetők rendőrkézen

2017. 06. 10., szo - 08:04
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A Komárom-Esztergom megyei rendőrök célja a balesetek megelőzése.

A járőrök 2017. június 9-én 9 óra 24 perckor Lábatlan belterületén ellenőriztek egy 53 éves helyi lakost. A segédmotoros kerékpárral haladó férfinél ittasság gyanúja merült fel, ezért a rendőrök mintavételre előállították, járművezetői igazolványát átvételi elismervény ellenében elvették.

 

A tatabányai rendőrök 17 óra 53 perckor ellenőriztek egy gépkocsivezetőt. Az 55 éves helyi férfi Tatabányán, a Kossuth Lajos utcában haladt járművével, amikor igazoltatták. A járőrök a sofőrt szondáztatták, majd a pozitív mérési eredményeket követően részére közigazgatási bírságot szabtak ki.

20 óra után nem sokkal egy 53 éves tatabányai lakost szondáztattak, akinél szintén ittasság gyanúja merült fel. Részére is közigazgatási bíróságot szabtak ki.

 

Az esztergomi járőrök 20 óra 35 perckor intézkedtek egy 26 éves elektromos kerékpárral haladó férfivel szemben. A fiatalember motoros üzemmódban haladt a járművek, amikor ellenőrizték. A vele szemben alkalmazott szonda pozitív értéket jelzett, ezért mintavételre előállították. A rendőrök megállapították, hogy a férfit az Esztergomi Járásbíróság a vezetéstől jogerősen eltiltotta.

 

A tatai rendőrök 2017. június 10-én 0 óra 20 perckor ellenőriztek egy 25 éves fiatalembert. A gépkocsivezetőt szondáztatták, majd részére a mérési eredmények alapján közigazgatási bírságot állítottak ki.

 

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Termesztette, fogyasztotta és árulta

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt őrizetbe vett a rendőrség egy férfit Békéscsabán. Az élettársát és két tőle vásárlót is előállítottak a rendőrök, ellenük kábítószer birtoklása bűncselekmény gyanúja miatt indult eljárás.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 15000/210/2010. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Lopta a vizet és az áramot

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 47 éves férfival szemben, aki évekig méretlenül használta az energiát.

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.