Ittasan, vezetői engedély nélkül

2017. 06. 07., sze - 08:53
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Ittas állapotban vezette kerti traktorját egy férfi Bissén.

Egy kerti traktorral közlekedő férfit ellenőriztek a rendőrök 2017. június 6-án 14 óra 30 perckor Bissén a Kossuth Lajos utcában. A vezetői engedéllyel nem rendelkező férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív jelzést adott, ezért a rendőrök a férfit további mintavételre előállították, amely igazolta az alkoholfogyasztást.

A 42 éves szőkédi férfi ellen a Siklósi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz. Az engedély nélküli vezetés miatt a rendőrök szabálysértési feljelentést tettek. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Termesztette, fogyasztotta és árulta

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt őrizetbe vett a rendőrség egy férfit Békéscsabán. Az élettársát és két tőle vásárlót is előállítottak a rendőrök, ellenük kábítószer birtoklása bűncselekmény gyanúja miatt indult eljárás.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 15000/210/2010. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Lopta a vizet és az áramot

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 47 éves férfival szemben, aki évekig méretlenül használta az energiát.

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.