Ittasan vezetők

2017. 06. 11., v - 08:22
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A Komárom-Esztergom megyei rendőrök hat főt szűrtek ki a forgalomból.

A rendőrök 2017. június 10-én 11 órakor Banán, a Mártírok úton ellenőriztek egy gépkocsivezetőt. A 48 éves bábolnai lakossal szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért mintavételre a Komáromi Rendőrkapitányságra előállították és vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

18 óra után pár perccel Tatabányán igazoltattak a járőrök egy benzinmotoros kerékpárral közlekedő férfit. A rendőrök a 61 éves tatabányai lakost szondáztatták és a mérés pozitív eredménye alapján mintavételre előállították.

Ittasan vezette járművét az a férfi, akit 2017. június 10-én 20 óra 45 perckor Ácson, a Petőfi Sándor úton ellenőriztek a rendőrök. A 34 éves tatai lakos vezetői engedélyét a mintavételt követően elvették.

A dorogi rendőrök 21 óra 44 perckor igazoltattak, majd mintavételre előállítottak egy gépkocsivezetőt. Az 52 éves dorogi lakos elismerte, hogy mielőtt járművébe ült, fogyasztott alkoholt. A járőrök a férfi vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

A komáromi rendőrök 2017. június 11-én 1 óra 15 perckor a 13-as számú főútvonalon ellenőriztek 27 éves sofőrt. A férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezett, azt tőle egy korábbi intézkedése során már elvették. A kisigmándi lakost szondáztatták, majd a mérés pozitív eredménye miatt mintavételre előállították.

Szintén mintavételre előállították az esztergomi rendőrök azt a helyi férfit, akit 3 óra 23 perckor igazoltattak. A 43 éves gépkocsivezető Esztergomban, a Rákóczi téren vezette szeszes italtól befolyásolt állapotban járművét. A járőrök a férfi vezetői engedélyét elvették.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopta a vizet és az áramot

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 47 éves férfival szemben, aki évekig méretlenül használta az energiát.

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Koncentrált ellenőrzés Vas megye útjain

A ROADPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) kezdeményezésére Vas megyében is fokozott ellenőrzést hajtottak végre a rendőrök.

 

Kamionban bújt meg a két határsértő

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.