Jogtalanul használta az autóbuszt

2016. 09. 07., sze - 09:14
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A dorogi rendőrök elfogták a tettest.

A Dorogi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 20 éves sárisápi lakos ellen.

A gyanúsított 2016. szeptember 5-én 20 órakor egy sárisápi telephelyen leállított autóbuszt a pótkulccsal kinyitotta. A tettes a járművet beindította és lakóhelyére, majd Dorogra hajtott.

A nyomozók a bűncselekmény elkövetőjét azonosították és lakásán elfogták.

A férfi beismerte, hogy a buszt a tulajdonos engedélye nélkül használta. Költözködéshez vette igénybe a „személyszállítót”, azonban a telephelyre vezető úton egy fának ütközött és a jobb oldali tükrét letörte.   

A rendőrök a fiatalembert gyanúsítottként kihallgatták és megállapították, hogy a busz vezetéshez szükséges érvényes kategóriával sem rendelkezett.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közúti szűrés

Öt ittas sofőr okozott közúti közlekedési balesetet Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az év harminchetedik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

Betörés közben érték tetten

A gödöllői rendőrök egy 19 éves férfit vettek őrizetbe, aki a gyanú szerint az elmúlt napokban több betörést is elkövetett Gödöllő és Bag területén.

 

Kamionban bújt meg

Egy külföldi férfi próbált meg Tompánál jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

Más bankkártyáját használta

Csalás bűntett elkövetése miatt indult eljárás egy 37 éves nemesszalóki lakos ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

Baleset az M6-os autópályán

Ercsi térségében szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi, ezért a főváros felé vezető oldalon forgalomkorlátozásra kell számítani.