Két autó, egy pár rendszám

2017. 01. 25., sze - 13:56
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Külföldön vásárolt, forgalomból kivont autóra szerelte fel a másik autója rendszámát egy férfi Szarvason.

Egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2017. január 24-én Szarvason. Egy olyan személygépkocsival közlekedett, amit korábban külföldön vásárolt és ott ki is vonták a forgalomból. Hazaszállíttatta, de még nem helyezte Magyarországon forgalomba. Mielőtt elindult vele, rátette az ugyanolyan márkájú és típusú autója rendszámát. A rendőrök Szarvason, a Csabai úton igazoltatták. A férfi ekkor átadta ellenőrzésre annak a kocsinak a forgalmi engedélyét, amelyikről a rendszámot levette. A rendőrjárőrök azonban a rendszám mellett az alvázszámot is ellenőrizték és az nem egyezett az okmányban lévő számmal. A Szarvasi Rendőrkapitányság a rendszámtáblákat lefoglalta és az 51 éves férfi ellen büntetőeljárást indított.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb három határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fürdőzés veszélyei a Tiszánál

A nyári idény elmaradhatatlan velejárója a szabad strandok látogatása, azonban ez a felüdülési lehetőség számos veszélyt rejthet magában.

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Jutalmat kaptak

Elismeréseket adott át és megköszönte a rendőrök, a rendvédelmi alkalmazottak és egy szolgálati kutya kiváló munkáját is Pest megye rendőrfőkapitánya.