Két család verekedett össze

2016. 05. 22., v - 08:26
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság öt murakeresztúri férfi ellen javasolt vádemelést.

A gyanú szerint 2016. február 2-án késő este Murakeresztúron, korábbi nézeteltérés miatt verekedés alakult ki két család tagjai között egy fesztiválon, melynek során az egyik férfi könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök tucatnyi embert állítottak elő, öt személyt gyanúsítottként hallgattak ki.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság a helyi férfiakkal szemben garázdaság vétség elkövetése miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Nagykanizsai Járási Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.