Kidobta az ablakon a bevásárlókocsit

2015. 07. 09., cs - 13:48
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

Garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy 46 éves szegedi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. július 9-én eltolt egy gurulós bevásárlókocsit az egyik szegedi áruházból és felvitte azt az Olajos utcai lakásába. A gyanúsított nem sokkal éjfél után a harmadik emeleti ingatlanjából kidobta a kocsit a ház mögötti füves részre, ami landolás után széttört, és egyik darabja egy ott parkoló gépkocsi ajtajának csapódott.

A gyanúsított ellen garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A férfi tettére nem adott magyarázatot.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lengyel kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Mindent vitt

A rendőrök azonosították, és elfogták azt a szendrői férfit, aki ittasan anyagi káros közlekedési balesetet szenvedett, majd hátrahagyta autóját, amellyel egy sor szabálysértést is elkövetett.

 

Futballmérkőzés Kazincbarcikán

A rendőrség a megrendezésre kerülő sportesemény kapcsán kiemelt figyelmet fordít a csapatok, és szurkolók tájékoztatására.

 

Ittasan vezetett a rendőrkapitányságra

Egy hozzátartozója telefonhívására érkezett autójával a Kazincbarcikai Rendőrkapitánysághoz az a férfi, akit a járőrök az épület előtt igazoltattak, és a nála alkalmazott alkoholszonda 2,38-as értéket mutatott.

 

Véradást tartottak Szombathelyen

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a Magyar Vöröskereszt Vas Megyei Szervezetével 2020. augusztus 12-én és 2020. augusztus 13-án közös véradó napot tartott.

 

Ittasan vezettek

A debreceni rendőrök befejezték az ügyek vizsgálatát.