Lányuk élettársát bántalmazták

2016. 10. 01., szo - 08:55
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök egy zalalövői házaspárt fogtak el és hallgattak ki gyanúsítottként felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. szeptember 30-án 17 óra 30 perc körüli időben Zalaegerszegen, az egyik bevásárló központ parkolójában szóváltás alakult ki egy zalalövői házaspár és lányuk élettársa között. A vita közben a 48 éves férfi gyanúsított elővett egy vascsövet a kocsi csomagtartójából és azzal többször megütötte a sértett felső testét és fejét. Ez alatt 45 éves házastársa a kezében lévő táskájával ütötte lányuk párját.

A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

A zalaegerszegi rendőrök a helyszínen elfogták a zalalövői házaspárt, akikkel szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közokirat-hamisítás miatt körözték

Egy autó utasaként jelentkezett belépésre az a román férfi, akivel szemben elfogatóparancs volt érvényben. Az ártándi rendőrök elfogták, majd előállították.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 18 határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök 14 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 4 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.