Lécekkel estek egymásnak

2016. 05. 04., sze - 10:49
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Tömegverekedéssel végződött egy családi összejövetel Miháldon.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányságra 2016. május 3-án 23 óra 38 perckor érkezett bejelentés, hogy egy miháldi családi házban tömegverekedés van.

A rendelkezésre álló adatok szerint a családi összejövetelen előzetes szóváltást követően a házigazdák és ismerőseik verekedni kezdtek egymással. A dulakodás közben a kerítésről letört lécekkel a ház berendezési tárgyait és egy személyautót is megrongáltak.

A zalai rendőrök a helyszínen 9 személyt fogtak el és állítottak elő a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra, kihallgatásuk jelenleg is folyamatban van.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hajnali garázdaság

A veszprémi rendőrök a helyszínen elfogták a bevásárlókocsival dobálózó 25 éves helyi lakost.

 

Falfirkák városszerte

A szekszárdi rendőrök három személyt gyanúsítanak azzal, hogy a város különböző pontjain legalább 51 graffitit készítettek.

 

Lóháton is vigyáznak a biztonságra

A Balatonkenesei Rendőrőrs lovas körzeti megbízottja és egy gyulafirátóti lovas polgárőr együtt teljesített szolgálatot Balatonfüreden.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.