Lezárt akta: italokat lopott

2016. 05. 19., cs - 07:23
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Soproni Rendőrkapitányság lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást H. A. 53 éves csapodi lakos ellen.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2016. február 11-én a kora délutáni órákban érkezett bejelentés arról, hogy egy ismeretlen személy a bejelentő lakásából több italt is ellopott. A sértett a rendőröknek elmondta, hogy három napra elutazott és a hazaérkezését követően vette észre, hogy valaki a lakásának duplaszárnyas bejárati ajtaját benyomta és a házból több üveg italt lopott el. A bejelentő arról is beszámolt, hogy korábban megbízott egy munkanélküli férfit, aki segített neki a házban bútorokat pakolni. A rendőrök rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható H. A. 53 éves csapodi lakost, akinek a lakókocsijában megtalálták az ellopott üres italosüvegeket és dobozokat. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A Soproni Rendőrkapitányságon a nyomozók az 53 éves férfi ellen lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást befejezték és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldték.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 32 éves magyar sofőr ellen, aki négy külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.