Lezárt ügy: iskolából, óvodából és boltból lopott

2016. 12. 13., k - 14:45
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, aki a gyanú szerint Békéscsabán és Szabadkígyóson követett el bűncselekményeket.

Vádemelést javasol a Békéscsabai Rendőrkapitányság egy férfi ellen, aki pénzt és műszaki cikkeket lopott. Az egyik békéscsabai iskolában 2016. október 21-én délután egy szekrényből kivette az egyik dolgozó pénztárcáját. A következő héten, 2016. október 27-én Szabadkígyóson, egy óvodából lopott. Akkor surrant be az intézménybe, amikor a gondozók sétálni vitték az egyik gyermekcsoportot. Az egyik gondozónő táskáját átkutatta és több ezer forintot vett ki belőle. Egy hónappal később, 2016. november 27-én az egyik békéscsabai áruházból tabletet és mobiltelefont lopott. Az üzlet biztonsági őre tetten érte és értesítette a rendőrséget. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 19 éves kevermesi H. R.-t lopás vétség elkövetésével gyanúsítja és vádemelést javasol ellene. A lezárt nyomozás iratait a rendőrség 2016. december 12-én továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Felkészültek a tiszai zsaruk

Hatványozott belföldi forgalomra számít idén nyáron a Tiszai Vízirendészeti Rend­őrkapitányság (TVRK).

 

Új körzeti megbízotti iroda

Nyirádon ünnepélyes keretek között adták át az önkormányzat által felajánlott helyiséget a rendőrségnek.

 

Kutyatámadás Hernádkércsen

Nagytestű kutya támadt rá Hernádkércsen egy idős nőre. A rendőrség eljárást indított az állat gazdájával szemben.

 

Tisztelgés a tiszteknek

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának 102 hallgatója ünnepélyes keretek között, a Szent Korona másolata és a történelmi zászlók előtt tett tiszti esküt június 27-én délelőtt a budai Várban, a Kapisztrán téren.

 

Közúti veszélyeztetés szemtanúit keresik a bonyhádi rendőrök

Egy budapesti nő a 6-os számú főúton Pécsvárad és Bonyhád között 2020. május 17-én reggel hat óra körül – vélhetően drog hatása alatt – folyamatosan másokat veszélyeztetve közlekedett. Várjuk azok jelentkezését, akik a fenti időszakban közlekedésük során találkoztak a videófelvételen látható Audival!

 

Embercsempészés Röszkén

Embercsempészés és közokirat-hamisítás miatt indult eljárás egy magyar férfi ellen, aki egy koszovói állampolgárt próbált meg Magyarországra beutaztatni Röszkénél.