Lezárt ügy: motorozni akart

2017. 03. 05., v - 08:54
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelést javasolnak a nagykanizsai rendőrök egy helyi férfi ellen.

A 21 éves gyanúsított 2016. július 29-én a délutáni órákban Nagykanizsán, egy házibuliból a házigazda motorkerékpárjával távozott a tudta és beleegyezése nélkül. A férfi ezután a Csengery úton közlekedve egy parkoló személyautónak ütközött. A rendőrök a férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott.  

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 21 éves helyi lakos ellen jármű önkényes elvétele bűntett és ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Nagykanizsai Járási Ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Török embercsempész Röszkén

Embercsempészés miatt indult eljárás egy török állampolgárságú nő ellen, aki egy honfitársát próbálta meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

 

Szembeszálltak a lángokkal

Két győrújbaráti körzeti megbízott akadályozta meg a tűz továbbterjedését a tűzoltók megérkezéséig.

 

Autókat tört fel, elfogták

A veszprémi rendőrök negyedórán belül elfogták azt az ózdi férfit, aki két parkoló gépkocsiból is lopni akart.

 

Mellkason szúrta

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói őrizetbe vették a lajosmizsei gyanúsítottat.

 

Balra kanyarodásból balesetek

Két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset ügyének vizsgálatát fejezte be a rendőrség Békés megyében. A balesetekben hárman sérültek meg, két járművezető súlyosan, egy utas pedig könnyeben.