Lopások megyeszerte

2014. 01. 26., v - 08:35
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Tolvajokat fogtak el a Fejér megyei rendőrök az elmúlt 24 órában.

Bicske, Kossuth utcában lévő áruházból érkezett 2014. január 25-én délelőtt az első bejelentés lopásról. Egy 79 éves bicskei férfi három darab burgonyát akart fizetés nélkül kivinni az üzletből. Cselekménye során azonban a biztonsági őrök tetten érték. A rendőrök előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési eljárás indult ellene.    

Nem sokkal később a Rendőrségre Dunaújváros, Dózsa György úton lévő nagyáruházból is bolti lopásról érkezett bejelentés. Egy 19 éves helybéli férfi volt az, aki két darab dezodort és egy doboz hajzselét lopott el az üzletből. A járőrök előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol az ellene megindult szabálysértési eljárásban meghallgatták, majd szabadon engedték. A fiatal azonban a délután folyamán egy másik dunaújvárosi üzletben is lopott. Ezúttal a Béke körúton lévő boltból hozott ki fizetés nélkül három darab dezodort. Mivel az alkalmazottak észrevették, és szóltak a rendőröknek, a férfit az egyenruhások újból előállították a rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vették.    

 

Szintén ezen a napon kora délután egy székesfehérvári drogériából is lopásról tettek bejelentést a Rendőrségre. V. Zsolt 43 éves székesfehérvári lakos volt az, aki három darab parfümöt tulajdonított el az üzletből. A rendőrök miután előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.   

 

Ugyanezen a napon lopással kapcsolatban az utolsó bejelentés 17 óra 58 perckor érkezett a Rendőrségre Sárbogárdról. Egy férfi bejelentette, hogy az Árpád lakótelepen falopás történt. Egy 20 éves enyingi nő volt az, aki engedély nélkül vágta ki a fákat, majd haza akarta vinni. Mivel azonban a jelzést követően a rendőrök tetten érték, előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési feljelentést tettek ellene. Meghallgatását követően szabadon lett engedve.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 32 éves magyar sofőr ellen, aki négy külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.