Loptak, tetten érték őket

2017. 07. 05., sze - 10:43
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Két férfi tört be egy hétvégi házba Doboz-Szanazugban. A helyi körzeti megbízott és a vele szolgálatot teljesítő polgárőr a ház közelében elfogták őket.

Doboz–Szanazugban, a Remetei utcában 2017. július 4-én két férfi betört egy hétvégi házba. Az épület egyik ablakán felhúzták a redőnyt, befeszítették az ablakot és különböző használati tárgyakat vittek el. Egy szanazugi vendéglátóhely alkalmazottja hívta a rendőröket, mert látta, hogy a férfiak, akik nála italoztak, bementek a ház udvarára.

Az egyik dobozi körzeti megbízott a vele szolgálatot teljesítő polgárőrrel a helyszín közelében elfogta a párost. Közben a rendőr szabadnapos kollégái is a helyszínre mentek és előállították az elfogott békéscsabai férfiakat. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 38 éves V. Mátyás és a 34 éves P. Zsolt ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Száguldott

Nem az időjárási és útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét az a fiatalember, aki egy úttestre kidőlt fának ütközött autójával a 37-es számú főúton.

 

Lezárt ügy: zebrán ütötte el

A Debreceni Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt folytatott büntetőeljárást egy hajdúszoboszlói férfival szemben.

 

Határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.