Másfél órán belül kétszer ült ittasan a volán mögé

2017. 05. 25., cs - 06:43
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A Komárom-Esztergom megyei rendőrök egy vezetéstől eltiltott, valamint egy alkoholos befolyásoltság alatt álló sofőrt szűrtek ki a forgalomból.

A rendőrök 2017. május 24-én 12 óra 30 perckor Komáromban, a Marek József úton igazoltattak egy járművezetőt. A járőrök megállapították, hogy a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik és a Komáromi Rendőrkapitányság a vezetéstől jogerősen eltiltotta.

A 39 éves komáromi lakost a rendőrkapitányságra előállították, majd gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabályértési őrizetbe vették.

 

A járőrök 2017. május 24-én 20 óra 44 perckor Nyergesújfalu belterületén ellenőriztek egy személygépkocsit és vezetőjét. A rendőrök az 56 éves kazincbarcikai férfit szondáztatták, majd a pozitív mérési eredmények alapján mintavételre előállították és vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

A rendőrök 2017. május 24-én 22 óra 7 perckor Lábatlanon, a Rákóczi Ferenc úton észlelték a nyergesújfalui intézkedés során ellenőrzött gépkocsit. A járművet a korábban ittas vezetés miatt előállított férfi vezette. A járőrök a vezetői engedéllyel nem rendelkező sofőrt ismét szondáztatták, majd ittassága miatt a rendőrőrsre mintavételre előállították.

A kazincbarcikai férfi ellen büntető és szabálysértési eljárást indítottak, valamint tőle a gépkocsi indítókulcsát átvételi elismervény ellenében elvették.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.

 

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat!