Megtalálták az eltűnt kisfiút

2017. 04. 21., p - 20:42
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Egy II. kerületi bevásárlóközpontban találták meg a fiút a biztonsági őrök.

A gyermek 2017. április 21-én 11 óra 30 perc körül a Budapest III. kerületi Harrer Pál utcai játszótéren tartózkodott, majd a HÉV irányába elszaladt.

A fiút 2017. április 21-én 18 óra 15 perc körül egy Budapest II. kerületi bevásárlóközpontban találták meg. A biztonsági őrök a rendőrök által korábban mutatott fénykép alapján ismerték fel, a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint sérelmére bűncselekményt nem követtek el.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Egy is SOK(K)!

Az elmúlt napokban több halálos baleset történt Bács-Kiskun megyében. A hasonló tragédiák elkerülési lehetőségeire hívja fel a rendőrség a lakosság figyelmét.

 

Autó gázolt el egy gyalogost Téglásnál

Az úttesten sétált az a 74 éves nő, akit egy személyautó elsodort az éjszaka a 4-es számú főúton. A gyalogos a kórházba szállítását követően életét vesztette.

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Három nap alatt 81 gyorshajtó

A kapuvári rendőrök többek között a 8611-es számú úton – a korábbi halálos baleset helyszínén – és a 8529-es számú úton tartottak sebesség-ellenőrzést.