Megtalálták az eltűnt vadászt

2016. 11. 21., h - 15:13
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az idős férfi vadfelkutatás során tévedt el az erdőben Csőszpuszta közelében.

A 77 éves német állampolgárságú vendégvadász eltűnéséről 2016. november 19-én 11 óra körüli időben érkezett bejelentés a Várpalotai Rendőrkapitányságra. Az idős férfi vadásztársaival a Tési Fennsík Vadásztársaság területén lévő erdős területen vadfelkutatásban vett részt, amikor társaitól eltávolodva eltűnt az erdőben.

A bejelentést követően a Várpalotai Rendőrkapitányság kutatást szervezett a polgárőrség és más civil szervezetek közreműködésével. A keresésben 141 fő vett részt 11 keresőkutyával. Az idős vadászt 2016. november 20-án 11 óra 45 perckor, az eltűnés helyétől több, mint 10 kilométerrel távolabb találták meg a lőtér biztonsági őrei.  

Az egyenruhások értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik további ellátásra kórházba szállították a 77 éves férfit. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.