Megütötte a postást

2016. 09. 08., cs - 16:46
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a váci rendőrök.

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya F. Gizella 35 éves nagymarosi lakos ellen.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint az asszony 2016. július 5-én a kora délutáni órákban a Nagymaroson szolgálatot teljesítő kézbesítőt Nagymaros egyik utcájában tenyérrel nyakon ütötte, amelynek következtében a postásnő könnyű sérülést, nyakzúzódást szenvedett.  

 

A váci nyomozók a nagymarosi nőt 2016. július5-én gyanúsítottként hallgatták ki. Az ellene folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök keresik a headset tolvajt

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításához, aki az egyik telefonszaküzletből ellopott egy Huawei típusú fülhallgatót.

 

Rabolt, néhány perc alatt elfogták a rendőrök

Orosházán, egy üzletből akart elvinni kozmetikai termékeket, hajvágógépet egy férfi. A biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni őt, dulakodtak, ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták és őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.

 

Esztelen rohanás – videóval

A Veszprém megyei rendőrök egy 40 éves érdi autóst 245 km/h-s sebességgel mértek be a 710-es számú főúton.